Structureel onze zaal huren?

Het kan bij Stichting "Ken U Zelven".

Wij beschikken over een ruime authentieke zaal met een rijke geschiedenis in een pand met een indrukwekkende architectuur. De uitstraling vanuit de omgeving waar ons pand is gevestigd geeft extra glans aan deze unieke locatie. Een uitkomst voor iedereen die structureel onze zaal wil huren om zijn/haar activiteiten te ontplooien (trainingen, cursussen, bijeenkomsten/lezingen, kaartclubs, yoga, enz.). Onze zaal is niet beschikbaar voor losse dagdelen, feesten en/of partijen. Wij zijn gebaat bij een structuur en vaste huurders.

Als non-profit vrijwilligersorganisatie is één van onze doelstellingen het beschikbaar stellen van onze accommodatie tegen een betaalbare prijs. Bij Ken U Zelven maak je gebruik van gratis wifi en kun je een beamer en een projectiescherm huren. Ideaal voor cursussen en trainingen. Hiervoor heeft ons pand de beschikking over een zaal van + 80 m², waarin 12 tafels en 70 stoelen zijn geplaatst.

De prachtige omgeving van Ken U Zelven zorgt natuurlijk voor een zeer gunstige plek. Op een paar honderd meter afstand van onze locatie kan men een wandeling maken door het bos van Kijkduin of even uitwaaien op het strand en even op adem komen bij een van de strandtenten die daar (in de zomer) zijn gevestigd.

Op de Laan van Poot is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heeft u vragen over onze zaalverhuur of wilt u meer informatie? Dat kan door contact op te nemen met: Martin Reul (email: mfr@martinreul.nl ) U kunt hem ook bereiken op de volgende telefoonnummers: 06 - 53 41 26 94 of 070 - 396 13 38.