De toekomst van het Spiritualisme!

Heeft u spirituele idealen? Door "Ken U Zelven" in uw testament op te nemen, kunt u deze stichting steunen. Het werk van Ken U Zelven vergt een lange adem. Uw nalatenschap zorgt ervoor dat wij kunnen doorgaan. Net zolang tot de alles omvattende Liefdesmacht, die alle geesten, zelfs de diepst gevallenen, op zal trekken en niet zal rusten totdat allen, maar dan ook allemaal, in het Eeuwige licht zijn.

Wilt u een persoonlijk contact?

Martin Reul, penningmeester

Heeft u persoonlijke bezittingen die u graag aan familie of vrienden wilt nalaten? In een testament kunt u dat heel precies vastleggen. Via het testament kunt u ook uw liefde en verantwoordelijkheid voor het spiritualisme op een heel bijzondere manier doorgeven. Bijvoorbeeld door naast uw geliefden ook een spiritualistische stichting als Ken U Zelven in uw testament op te nemen.
Iedere nalatenschap aan Ken U Zelven, groot of klein, zorgt ervoor dat het werk voor een liefdevolle samenleving zich ook in de toekomst zal kunnen ontwikkelen.

Wilt u meer over onze stichting weten? Ik ga graag met u in gesprek. Uiteraard is alles wat we bespreken vertrouwelijk en bent u tot niets verplicht.
U kunt mij telefonisch bereiken via 070 - 3 96 13 38. Schrijven kan natuurlijk ook naar Dedemsvaartweg 70, 2545 AC Den Haag of per e-mail: mfr@martinreul.nl Ik zie uit naar onze persoonlijk ontmoeting.

Net als u staan steeds meer mensen open voor het idee om na te laten aan een organisatie met als doel een plek te realiseren en te behouden om Geestelijk te kunnen groeien, omdat daar mediums en spiritueel denkende mensen zijn die uitleg kunnen geven of inzicht in  wat op dat moment bij uw persoonlijke ontwikkeling past. Voor Ken U Zelven zijn nalatenschappen heel belangrijk. Wij krijgen immers geen ondersteuning van de overheid. Neemt u Ken U Zelven op in uw testament, dan zorgt u ervoor dat Ken u Zelven uw spiritualistische idealen blijft realiseren. Martin Reul vertelt u er graag meer over!