Ons programma

Voor de maanden september tot en met december 2020

De zaal is geopend vanaf 19.15 uur. De avonden beginnen om 20.00 uur precies.
Ons bezoekadres: Laan van Poot 292 2566 DC Den Haag
De entree bedraagt € 5,00 per bezoeker per avond.
Tijdens een psychometrie avond mag u één voorwerp of een zo recent mogelijke foto met één persoon die op de foto staat op de tafel neerleggen.
Wanneer er een bloemenseance is gelieve u, enige bloemen met vaas mee te nemen.
Het is wenselijk om het geluid van uw mobiele telefoon uit te zetten tijdens onze avonden.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, wij kunnen onze zaal toegankelijk maken voor maximaal 30 bezoekers per avond en houden hierbij 1,5 meter afstand van elkaar.

Om deze avonden bij te wonen dient u te reserveren, uitsluitend per e-mail: mfr@martinreul.nl

Als je koorts en of griepverschijnselen hebt dan blijf je vanzelfsprekend thuis.


September

 


Woensdag  02:

Brigitte verzorgt een avond met psychometrie aan de hand van een foto of voorwerp van een  levend of overleden persoon.

Woensdag  09:

Martin Reul verzorgt een avond met helderziende waarnemingen aan de hand van een briefje waar een naam van een overleden persoon op geschreven is. Martin verzorgt de hele avond, er wordt niet gemagnetiseerd.

Woensdag  16:

Monique van Haastrecht verzorgt een avond met handlijnkunde, u mag als u aan de beurt bent naar voren komen om uw hand te laten lezen voor een boodschap.

Woensdag  23:

Peter Coppens verzorgt een avond met psychometrie aan de hand van een bloemenseance. U dient zelf een bloemetje of plantje mee te nemen. Het is wenselijk als u deze bloemen een paar dagen in uw huis/omgeving heeft gehad.

Woensdag  30:

Mannie Hoogendorp verzorgt een avond met psychometrie aan de hand van een foto of voorwerp van een levend persoon.

Oktober

 

Woensdag  07:

Maria Plop verzorgt een avond met roetlezen, u mag als u aan de beurt bent naar voren komen. En mag dan met een wit papier boven een kaars bewegen. Er komt dan roet op het papier en aan de hand van die tekening zal Maria haar boodschap geven.

Woensdag  14:

Martin Reul verzorgt een avond met helderziende waarnemingen aan de hand van nummers die uitgedeeld worden bij binnenkomst. Na de pauze kunt u gemagnetiseerd worden door diversen magnetiseurs.

Woensdag  21:

Henny Schot verzorgt een avond met zandlezen, als u aan de beurt bent mag u uw hand in het zand leggen en Henny geeft u een boodschap mee.

Woensdag  28:

Ton Bons verzorgt een avond met psychometrie aan de hand van een foto of voorwerp van een levend persoon. En hij sluit af met een bloemengroet.

November

 

Woensdag  04:

Taco van der Mark verzorgt deze avond een korte lezing over de Chinese geneeswijze en zal korte behandelingen doen bij één of meerdere personen/bezoekers.

Woensdag  11:

Martin Reul verzorgt een avond met helderziende waarnemingen aan de hand van uw eigen geboortedatum. Na de pauze kunt u gemagnetiseerd worden door diversen magnetiseurs.

Woensdag  18:

Meriam van Zanten verzorgt een verrassingsavond, u mag een foto of voorwerp neerleggen.

Woensdag  25:

Guido Engel verzorgd een avond met psychometrie aan de hand van een foto van mens of dier.

December

 

Woensdag  02:

Sandra Koper verzorgt een pakjesavond. U koopt een klein spiritueel cadeautje. Dit cadeautje zal met een boodschap aan iemand anders in de zaal weg gegeven worden. Bent u zelf aan de beurt dan krijgt u een boodschap met het cadeautje van de ander die dit heeft meegebracht.

Woensdag  09:

Petra verzorgt een avond met psychometrie aan de hand van een foto of voorwerp van een levend persoon.

Woensdag  16:

KERSTVIERING
Riet Schillemans verzorgt een avond met psychometrie aan de hand van een foto van een overleden persoon. Wilt u zelf een kerstbal, kerststukje of kersttakje meenemen om bij de foto neer te leggen.

 

(Print hier uw programma)